Friday, May 2, 2008

melawat Marcellus

29 April ari tu kami sekumpulan pegi HSA lawat c Marcellus. dia baru operation ari sebelum 2.
mula2 datang, c Mar d dalam tandas ntah la apa dia buat dalam 2 kan, so kami apa lagi x brani masuk la manatau salah bilik kan
lepas dia keluar baru la kami masuk. tapi y lucunya dorang suma ni lepas sja masuk trus p duduk atas katil c mar, macam la x pernah duduk atas katil(paduhal sendiri pun 2 kali 5)
kasian c mar dia pun duduk sja, layan sja la kan mar hoho...
nurse y lalu dpn bilik dia pun terkejut ni nampak kami suma duduk atas katil hehe

tyme kami melawat 2, dia kasi tgk la tmpt y kena operate 2 di sbelah tepi dan blakang pinggang
bayangkan dia cakap tyme kena operate 2 dia masi sedar tidak kena bius dulu, tapi ok la dia cakap sbulum tu ada nurse bg makan pil tahan sakit(pain killer)
c mar bukan main berisi sda dia skrang, dia cakap lepas makan dia baring sja dlm wad 2 bukan ada apa2 mo buat pun x hairan la berisi..

hari ni juga dia bole kluar wad, dia bagitau didi akan ambi dia pkul lima ptg. memandangkan tyme melawat hanya sampai pukul dua ptg sja so kira2 jam 1.45pm kami terpaksa jln la nnt kalo lambat ada la kana halau security sepa mau kan
bagus la sbb operation c mar 2 lancar n selamat teda kemalangan y tidak diingini, harap2 lepas operation kali ni suma ok x lagi datang lebam2 d badan dia tu

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons