Wednesday, April 23, 2008

What da tutttt~~~

Ha time2 kritikal waktu exam begini ada juga ba masa tulis blog muahahahah....
ala skrang time rehat saya ba baru lepas makan nie dgn c alister d P19 hairan owh kenyang juga makan sana kalo tmpt lain bukan main lagi perut bergendang walaupun sda makan hoho

Neway nie mau share crita nie.. tadi petang pukul 3 begitu la sdang saya syok2 blajar sambil dingar2 lagu ni kan...
ceh rajin walaupun time tu hujan (good timing utk tidur) tetap sya buka buku, tangan pegang pen mulut melolong sana sini nyanyi lagu otak ntah terbang hinggap mana sda hoho...
Tiba2 PRANG!!! what da @#$@%!!! apa ko pikir guruh ka? bukan.. rupanya ada org jatuh motor d depan blok sya!!
punya kasian sya tgk dia, motok terbalik dia pula terduduk d atas lantai simen eh bukan.. lantai batu ba tu y basah lagi tu sambil berhujan ish100x...
lepas tu kan keluar la geng2 dia dari blok sebelah, dorang berlari sakan p tempat dia ni macam sja ada duit atas lantai tu
bagus la ba kan ada juga kawan datang kasi selamat keadaaan.. sya pn tidak la risau suda kalo2 dia tidak dpt bgn ka pengsan ka atas lantai tu..
tapikan malang tidak 'dipedulikan'.. geng2 dia tu terus berlari mengelilingi motor y jatuh tu!!! rupa2nya dorang lebih concern pasal motor tu!!
dorang beramai-ramai (tidak ba dua org sja pun y lain tgk sja) kasi berdiri 2 motor pastu chck sana sini ada scratch ka tidak.. paduhal kawan dorang y d atas lantai tu masih terduduk!! terpaksa la dia sendiri bgn jalan pun terhinjut2.. la cedera ba dia tu cuba la prihatin sikit apuuuuu!!!!

tu la ba apa la guna kawan dia tu dorang pikir motor tu mahal sangat ka? kalo rosak bole beli ma.. nyawa tu lagi mahal kalo hilang bole ganti ka?? atukatukatuk...
sy tumpang sedih owh tgk org y jatuh tadi tu.. salah pilih kawan kot.. who cares la bukan saya jg y jatuh pun muahahaha..
begitu la ba dalam kehidupan kalo kita susah kadang2 mana la ada org mo tolong kan... so pada kalian y sedang membaca lain kali kalau kawan ada masalah tolong la dorang
walaupun dorang tidak bersuara minta tlg tapi at least paham2 la ba kawan kita tu perlu pertolongan actuallynya (bat pinjam term ko ni k hehe..) adios!!

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons