Monday, April 28, 2008

Party!!!

pada 27 April 2008 di rumah kat Hazel, c Edrin ada buat party utk mengeratkan lagi hubungan sesama ahli GIFT.. party mula jam 8pm tapi oficial time dia mula jam 9.30pm well u know GIFT time hehe

y sedihnya ada juga y ndak datang p ni party bukan apa sebenarnya dorang ada exam so mo prepare la...

tapikan dlm sibuk2 exam ni ada juga ba y datang walaupun dorang ada exam pada esok ari buktinya ha tu gambar sbela tu.. nampak ka kertas y c fen pigang tu?? tu notes dia tu dia bawa skali p tu party tapi dia balik awal la sbb mo study. patut kita blajar dgn dia ni, dlm masa2 kritikal pun pandai cari masa relaks (sbenarnya dia mo makan free sja ba tu )
bukan c fen sja, ada lagi ba macam c Edna n Henry y dtg walaupun ada exam.. ba pada sepa y tidak datang tu rugi la hoho

tapi y best nya party kali ni, SAL college punya org pun ada datang!! tapi samua sumandak sja y datang y gaman2 suma pupus kecuali c doug well driver dorang kan ba itu y bagus 2 kan sumandak sja datang ada juga bole kenal lagipun pompuan mana makan byk muahahahah...sempat ambik gambar dorang makan lagi tu hoho :)

makanan y dorang sedia pun ada class satu sudut lauk2 y dorang masak d rumah Edrin n bawa p rumah kat.. d corner y satu pula minuman y dibuat khas oleh Estle (betul ka spelling ni?) lagi tu blum habis lagi ni, d luar rumah pula ada dorang buat BBQ y dipanggang oleh Henry n the geng.. ADA LAGI!! c ging pula bawa tuak ntah la mana dia dapat tu ko tau2 la ba kalo c ging ni mana bole lari dgn alkohol. byk betul makanan dorang puas makan kenyang tahap dewa BUURRGGG... excuse me hehe

dalam party tu pula ada SURPRISE!! ntah tiba2 sja dorang tutup lampu, suma org apa lagi tertanya2 la, lepas tu kan dorang nyanyi lagu 'Happy Birthday'..
rupa2nya dorang ambi kesempatan ni utk celebrate birthday utk org y lahir pada April & May. ha gmbr sbela tu la miss April & May dari kiri nemo, adele, giny, evelyn & vero suma pompuan lagi tu

lepas makan2, sambil relaks2 tu dorang pun buat la open floor lagu bukan pub punya k.. lagu oldies apa lagi c Edrin la mula tunjuk bakat terpendam dia tu bukan terpendam pun mmg pandai menari pun hoho assistant menari dia c Steffi
sy pun tia tau owh apa la dorang SAL college pikir pasal GIFT ni
lepas drang SAL college pulang.... party blum habis lagi tau!! memandangkan semua penat suda so next, tyme sing along.. ba keluar la lagu2 sabah n s'wak lagu2 y kami nyanyi cap apek, tinggi2 gunung kinabalu, kampung love, proton saga kelabu, jambatan tamparuli, beribu bintang (apa tajuk dia sy lupa suda), lagu siti pun ada!! then request song dari miss queen of the night 20th Gift dinner kita Emily :) actually banyak lagi lagu tu sy x tau tajuk dia
fuh.. begitu la meriahnya party kali ni byk btul program dorang y tidak dirancang ba tu sebenarnya berlaku secara spontan sja setelah habis semua tu kami pun balik la kira2 jam 11.30pm :) ( fuh panat....)

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons